21.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον αποδέχεται την ανθρωποκτονία, δεν αποδέχεται τον βιασμό | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου στη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη, μίλησε για την κατάσταση του εντολέα του, σημειώνοντας πως δείχνει μετανιωμένος για την πράξη του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παντελής Ζέλιος, μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV, ο πελάτης του είναι μετανιωμένος για το κακό που προξένησε.

Παράλληλα, μετέφερε το αίτημά του να δικαστεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, αμφισβητώντας το αδίκημα του βιασμού που, επίσης, του καταλογίζεται.

Ο κ. Ζέλιος ολοκληρώνοντας αναφέρεται στην θέληση του εντολέα του να αποδοθούν τα πραγματικά γεγονότα, ξεκαθαρίζοντας πως ο 27χρονος δεν αρνείται την ανθρωποκτονία, αλλά τον βιασμό.

Είπε πιο συγκεκριμένα:

“Δηλώνει βαθύτατα μετανιωμένος για το κακό που προξένησε. Αυτό όμως που ζητάει είναι να δικαστεί και να καταδικαστεί γι’ αυτό που πραγματικά έκανε. Δεν αναφέρομαι στο γεγονός της ανθρωποκτονίας, αναφέρομαι στο γεγονός του βιασμού”.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ