13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Ο Ελπίς και η Δώρα ξεκινούν από την Κωνσταντινούπολη για να φτάσουν στο Ηράκλειο για να αγοράσουν 100 αναπηρικά αμαξίδια

Ημερομηνία:

Πρωτοπορώντας, ο Έλπις και η Δώρα ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο να ποδηλατούν από το Λονδίνο με τελικό προορισμό την Αθήνα, επιτυγχάνοντας ένα μεγάλο στόχο: Τη συγκέντρωση πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά του Συλλόγου “Φλόγα”!

Ο Έλπις και η Δώρα επιστρέφουν, με σκοπό να μοιράσουν αγάπη και χαμόγελα και να ξυπνήσουν εθελοντικές συνειδήσεις, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε παιδιά με αναπηρία. Αφετηρία τους αυτή τη φορά η Κωνσταντινούπολη και τελικός προορισμός το Ηράκλειο Κρήτης. Φετινός στόχος είναι η συλλογή του ποσού των 19.000 ευρώ, ώστε να αγοραστούν 100 αναπηρικά αμαξίδια για άτομα με ειδικές ικανότητες.

Η εκκίνηση της διαδρομής έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της Παραολυμπιακής Επιτροπής, τη μέρα που ξεκίνησε η Παραολυμπιάδα, καλύπτοντας 1.700 χ.λ.μ, περνώντας από 20 ελληνικές πόλεις (Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λαμία, Αθήνα, Γύθειο, κ.α.), με τερματισμό στις 09/10 στο Ηράκλειο.

Η άφιξη των ποδηλατών στα Χανιά θα γίνει την Παρασκευή 07/10, στις 17.00, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, όπου θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων εκδήλωση με χορό, Street Basket και πολλά άλλα δρώμενα, με στόχο όλοι μαζί να γίνουμε μία φωνή και μία ομάδα.

Μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή, συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε και άλλα αναπηρικά αμαξίδια για τους ανθρώπους, που τα έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή όλων μας μετράει.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ