24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ζητά χορηγίες για τους γάμους των Κινέζων

Ημερομηνία:

Ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων έχοντας αναλάβει την υποχρέωση να παρέχει διευκολύνσεις για τους γάμους 16 ζευγαριών Κινέζων που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά στις 26 Απριλίου και που θα αποτελέσουν σημαντικό τρόπο προβολής για την καθιέρωση των Χανίων ως γαμήλιο προορισμό, προσκαλεί επιχειρήσεις με σχετικό αντικείμενο για να αναλάβουν την χορηγία των κάτωθι:

1) Οκτώ τραπέζια με λευκά τραπεζομάντηλα

2) Δισκάκι προσφοράς βερών

3) Στολισμό πούλμαν μεταφοράς με λουλούδια

4) Ανθοστήλες για την τελετή

5) 16 ανθοδέσμες για τις νύφες

6) 16 μπουτονιέρες για τους γαμπρούς

7) Στολισμό χώρου δεξίωσης

8) 6 στεφάνια ελιάς για παράνυμφους

9) Στολισμός 16 δωματίων με λουλούδια

10) 16 γαμήλιες τούρτες

11) 16 αναμνηστικά πιστοποιητικά

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αναλάβετε κάποια από τις χορηγίες , σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων στο τηλέφωνο επικοινωνίας 28210-43028 και στην διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 4 (Μέγαρο Επιμελητηρίου,3ος όροφος, Γραφείο 33) έως και την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ