22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Ο Ευτύχης ταξιδεύει»: Έκθεση Εργασιών των Σχολείων της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» σας καλεί στην Έκθεση Εργασιών των Σχολείων της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, που υλοποίησαν τη σχολική χρονιά 2022-2023 το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο Ευτύχης ταξιδεύει». Το πρόγραμμαστηρίζεται στο βιβλίο «Ο Ευτύχης και το ουράνιο τόξο» της συγγραφέως Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη, έχει σχεδιαστεί από τη νηπιαγωγό/μέλος του «Ορίζοντα», Χριστίνα Τζομπανάκη και υλοποιήθηκε στις σχολικές μονάδες από την κοινωνική λειτουργό του «Ορίζοντα», Αργυρώ Δρακάκη.

Η έκθεση θα λειτουργήσει στον Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου, στην οδό Τσουδερών 38Α, από 7/06/23 έως 9/06/23, με ωράριο λειτουργίας 18:00 – 20:00 και 10/06/23 με ωράριο λειτουργίας 10:00 – 13:00. Κατά τη διάρκεια της έκθεσηςθα πραγματοποιηθεί απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων στα σχολεία και στους μαθητές/τριες, που εργάστηκαν για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος. Επίσης, την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα επισκεφτούν την Έκθεση μαθητές Νηπιαγωγείων με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους να παρουσιάσουν τραγούδια που έχουν ετοιμάσει, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταγραφή των αγροτικών προβιομηχανικών εγκαταστάσεων της Βενετοκρατίας στον Δήμο Αποκορώνου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, στο Δημαρχείο Αποκορώνου,...

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...