15.8 C
Chania
Monday, December 23, 2024

Ο Ηλίας Μαμαλάκης βράβευσε τις καλύτερες μαγείρισσες στην ΟΑΚ

Ημερομηνία:

Με τον πιο γευστικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι που ήταν αφιερωμένες στην Ελιά και το Λάδι.

Την Κυριακή το απόγευμα έγινε διαγωνισμός μαγειρικής ντόπιων πιάτων με τη χρήση ελαιοκομικών προϊόντων. 20 γυναίκες έφεραν τα φαγητά και τα γλυκά τους τα οποία δοκίμασαν και έκριναν διακεκριμένοι σεφ και ο γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης.

Το ελαιόλαδο έχει γίνει μόδα υπογραμμίζει ο Ηλίας Μαμαλάκης και είναι από τα έλαια με τα λιγότερα λιπαρά. Στους Μεσογειακούς λαούς η θρεπτική αξία και η γεύση του είναι γνωστή και απαραίτητη στο καθημερινό τραπέζι.

Το ελαιόλαδο υπογράμμισε ο γεωπόνος Κώστας Χαρτζουλάκης δε μπορεί να υποβαθμίζεται στο ελαιουργείο ή μέχρι και στο εστιατόριο. Όλοι όσοι συμμετέχουν στην αλυσίδα παραγωγής του ελαιολάδου πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί μέχρι να φτάσει στον τελικό αποδέκτη τον καταναλωτή.

Τιμητικό βραβείο πήρε και ο Ηλίας Μαμαλάκης.

neatv.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ