11.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Γ. Σταυρουλάκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Θεωρητικής και Εφηρμοσμένης Μηχανικής

Ημερομηνία:

Ο Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Γεώργιος Ε. Σταυρουλάκης, εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Θεωρητικής και Εφηρμοσμένης Μηχανικής (ΕΕΘΕΜ) για τα έτη 2020-2022.

Η ΕΕΘΕΜ διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου εκλέγονται από τα τακτικά μέλη της εταιρείας με διαδικασία μυστικής ψηφοφορίας. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής, από την 1η Ιανουαρίου του πρώτου έτους θητείας. Μόνο τα τακτικά μέλη της ΕΕΘΕΜ που είναι Έλληνες πολίτες και ζουν μόνιμα στην Ελλάδα μπορούν να εκλεγούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η τρέχουσα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

· ΠρόεδροςΓ. Σταυρουλάκης, Πολυτεχνείο Κρήτης

· ΑντιπρόεδροςΧ. Γεωργιάδης, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

· Γενικός ΓραμματέαςΓ. Τσιάτας, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

· ΤαμίαςΑ. Γιαννακόπουλος, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

· ΜέλοςΑ. Ζήσης, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

· ΜέλοςΕ. Θεοτόκογλου, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

· ΜέλοςΠ. Τσόπελας, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Η Εταιρεία είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Μηχανικής (IUTAM) [iutam.org]

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Ευχαριστήριο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου για τη στήριξη στις κινητοποιήσεις

Σε μια δημόσια παρέμβαση με σαφές πολιτικό και κοινωνικό...