15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο Κισσαμικός νικητής στο 10ο «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά

Ημερομηνία:

Ο Κισσαμικός αναδείχτηκε νικητής στο 10ο «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά που έγινε στις Αρχάνες, στη μνήμη του γιατρού Μιχαήλ Μαρκομιχελάκη, δωρητή της έκτασης όπου το 1960 δημιουργήθηκε το γήπεδο.

Το τουρνουά είχε άρωμα Γ’ Εθνικής με τη συμμετοχή Γιούχτα, ΠΑΟ Κρουσώνα και Κισσαμικού, δηλαδή των τριών εκ των πέντε ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την Κρήτη στην Τρίτη τη τάξει κατηγορία. Παρά την αφόρητη ζέστη, οι τρεις ομάδες προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο στα τρία 45λεπτα που έγιναν.

Ο Κισσαμικός κέρδισε στα πέναλτι τον ΠΑΟ Κρουσώνα (κ.α. 1-1) και στη συνέχεια 1-0 τον Γιούχτα ενώ στο ματς που είχε ανοίξει την αυλαία του τουρνουά, ο ΠΑΟΚ νίκησε 6-5 στα πέναλτι τον Γιούχτα, με το μεταξύ τους ματς να ολοκληρώνεται ισόπαλο 0-0.

Γιούχτας-ΠΑΟΚ 5-6 πεν. (0-0κ.α.)

Ο Γιούχτας ξεκίνησε με περισσότερη ενέργεια το παιχνίδι και ήταν πιο απειλητικός, με καλύτερη φάση στο 22’, όταν ο Ζερβός απέκρουσε φάουλ του Τζιράκη. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε μετά το 30’ και στο 37’ ο Δημαράκης έκανε την απόκρουση του τουρνουά σε φάουλ του Πουλάκη. Μετά το τελικό 0-0 ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι Κρουσανιώτες επικράτησαν 6-5, με το νικητήριο πέναλτι να σημειώνεται από τον τερματοφύλακα Μιχάλη Ζερβό.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Γιώργος Βλαστός): Δημαράκης, Κορτσινίδης, Τζιράκης, Κασσωτάκης, Ζαφειρίδης, Παπαδιός, Ηλιόπουλος, Μυλωνάς, Μιχελακάκης, Ρόβας, Χαλκιαδάκης

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Ζερβός, Ταβλαδωράκης, Φυσαράκης, Γκαλίτσιος, Πουλάκης, Μασέλης, Χαρίσης, Καπετανάκης, Γούλας, Σκουτέλης, Φουκαράκης.

Κισσαμικός-ΠΑΟΚ 3-2 πεν. (1-1 κ.α.)

Στο καλύτερο παιχνίδι του Τουρνουά, ο Κισσαμικός επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ στα πέναλτι κι ενώ το 45λεπτο είχε λήξει 1-1. Οι Χανιώτες ήταν εξαιρετικοί στα πρώτα λεπτά. Μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Βλάχο και πατούσαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο από την ομάδα του Κρουσώνα. Μετά το 20’ όμως ο ΠΑΟΚ πήρε τα πάνω του και ισοφάρισε 1-1 στο 25’, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Βατσινά, η μπάλα έφτασε στον Τριανταφύλλου που με δυνατό σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λαζαρίδη. Στο 32’ ο Κισσαμικός έχασε καλή ευκαιρία με τον Μποτωνάκη. Στα πέναλτι που ακολούθησαν, για τον Κισσαμικό ευστόχησαν οι Βλάχος, Μποτωνάκης, Στεφανίδης ενώ για τον ΠΑΟΚ γκολ έβαλαν οι Πουλάκης, Σερέτης αλλά το δεύτερο κατά σειρά πέναλτι του Τριανταφύλλου αποκρούστηκε από τον Λαζαρίδη.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κομπογενητάκης Λ., Κομπογενητάκης Ζαχ., Σπαθάρας (20’ Καρβουνιάρης), Κουλακάρης, Σεληνιωτάκης, Ενκάμγκα, Μποτωνάκης, Βλάχος, Σουμπασάκης, Στεφανίδης.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χωραφάκης, Γεωργαντζιάς, Σερέτης, Ταβλαδωράκης, Χαρίσης, Μασέλης (15’ Στρατηγάκης), Πουλάκης (15’ Γκαλίτσιος), Μαυρομάτης, Μπάτσι (20’ Πουλάκης), Τριανταφύλλου, Βατσινάς.

Γιούχτας-Κισσαμικός 0-1

Στο 35’ ο Λώττας σκόραρε για τον Κισσαμικό, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Καστελίου και παράλληλα την πρώτη θέση στο «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Γιώργος Βλαστός): Δημαράκης, Κορτσινίδης, Παχάκης, Κασσωτάκης, Ζαφειρίδης, Καραντινάκης, Ηλιόπουλος, Μυλωνάς, Μιχελακάκης, Ρόβας, Χαλκιαδάκης. Έπαιξαν και οι: Ανωγειανάκης, Γουργιώτης, Κωνσταντίνου, Πολάκης, Χανιωτάκης.

"google ad"

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πετράκης, Κωνσταντόπουλος, Καρβουνιάρης, Τσερκέζος, Κοκάκης, Μπάτζιο, Κιπτίου, Πατσιαλής, Μαυρουδής, Λώττας, Πέντσας.

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...