14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Ο Κωνσταντίνος Γύπαρης για το αεροδρόμιο Χανίων

Ημερομηνία:

Χτές 27 Φεβρουαρίου 2014 ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων και πρώην βουλευτης Χανίων Κων/νος Γύπαρης έφερε στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης  πρόταση  και εξέφρασε την αντίθεσή του για την πώληση του Αερολιμένα Χανίων. Ο περιφερειάρχης Κρήτης Στ.Αρναουτάκης εξέφραξε κι αυτός την αντίθεσή του . Το περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα το ψήφισμα για την μη ιδιωτικοποίηση του Αερολιμένα Χανίων.Από την συντονιστική επιτροπή ΑΝΕΛ Χανίων, τους πολιτευτές των ΑΝΕΛ Χανιων και την Νεολαία ΑΝΕΛ Χανίων επισημένεται ότι όλοι οι μνημονιακοί βουλευτές της Κρήτης φέρουν ιστορική ευθύνη για το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...