15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Ο Κωνσταντίνος Πατεράκης νέος Γενικός Διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ

Ημερομηνία:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.) Α.Ε. (ΟΤΑ) πραγματοποίησε σήμερα την τακτική συνεδρίαση του, με θέμα την αντικατάσταση του μέλους του κ. Ιωάννη Κουτράκη, μετά την υποβολή της παραίτησής του από το Δ.Σ., για προσωπικούς λόγους.

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ. όρισε ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, κ. Γεώργιο Ξανθουδάκη, έπειτα από σχετική πρόταση του Δημάρχου Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Μιχαήλ Τσουπάκη.

Κατόπιν, με σχετική εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ., αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα η ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή, στο στέλεχος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., νυν Διευθυντή Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνο Πατεράκη.

Το Δ.Σ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Κουτράκη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη της Επιχείρησης, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα στον κ. Πατεράκη.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...