17.6 C
Chania
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026

Ο Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων κέρδισε τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία:

Ποιος θα το περίμενε πριν μερικά χρόνια. Κι όμως, η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, στην Α’ Θεσσαλονίκης, την περιφέρεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα ο Βασίλης Λεβέντης έχει περίπου 3.000 περισσότερους ψήφους από τον Βενιζέλο.

Ειδικότερα με ενσωμάτωση 75% η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει ποσοστό 5,12% έναντι 4,09% του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης έχει 13.500 ψήφους έναντι 10.790 που έχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δείτε τον πίνακα:

168065g-athessalonikis

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΛΜΕ Χανίων: Αλληλεγγύη στους διωκόμενους εκπαιδευτικούς – Παράσταση διαμαρτυρίας στις 29/4

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει διώξεις εκπαιδευτικών για συνδικαλιστική δράση. Παράσταση διαμαρτυρίας στις 29/4 στη ΔΔΕ Χανίων για Χρύσα Χοτζόγλου, Δημήτρη Χαρτζουλάκη και τρεις συναδέλφισσες από Γαλάτσι.

Η ΕΛΜΕ Χανίων στηρίζει την απεργία των σχολικών καθαριστ(ρι)ών

Η ΕΛΜΕ Χανίων εκφράζει αλληλεγγύη στους σχολικούς καθαριστές που απεργούν 27-28 Απριλίου. Διαμαρτύρονται για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και διεκδικούν εργασιακή αποκατάσταση.

Σύσκεψη στο Ηράκλειο για την Παγκρήτια κινητοποίηση στη Βάση της Σούδας

Σύσκεψη στο Ηράκλειο στις 27/4 για την οργάνωση Παγκρήτιας κινητοποίησης στη Βάση της Σούδας στις 17 Μαΐου. Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο δράσεων σε όλη τη χώρα.

Η Σλοβενία θα προβάλει ταινίες για την Παλαιστίνη αντί για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Οι εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς στην Ιρλανδία, την Ισπανία και...