23.7 C
Chania
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

«Ο Μίκης Θεοδωράκης και η Κρήτη»: Την Πέμπτη η παρουσίαση του βιβλίου στα Χανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζουν το βιβλίο «Ο Μίκης Θεοδωράκης και η Κρήτη», την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021, στις 21.00 μ.μ., στην Πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Το βιβλίο αποτελεί συλλογικό έργο του Γιώργου Αγοραστάκη, του Ερατοσθένη Καψωμένου και της Τατιάνας Παπαγεωργίου, οι οποίοι έχοντας ο καθένας αναπτύξει τον δικό του προσωπικό δεσμό με τον Μίκη Θεοδωράκη, επιχειρούν από τη δική τους οπτική γωνία να φωτίσουν διαφορετικές πτυχές από τη ζωή και το έργο του μουσικοσυνθέτη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2021» και αποτελεί παράλληλη δράση της 9 ης Έκθεσης Βιβλίου.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιήσει η Βαρβάρα Περράκη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων, ενώ η έκδοση θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και τις εκδόσεις Πυξίδα της Πόλης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παγκρήτια Επιτροπή: Σύσκεψη στο Ηράκλειο για κινητοποίηση στη Βάση της Σούδας στις 17 Μαΐου

Η Παγκρήτια Επιτροπή ενάντια στις βάσεις καλεί σε σύσκεψη στο Ηράκλειο στις 27/4 για την οργάνωση κινητοποίησης στη Βάση της Σούδας στις 17 Μαΐου, στο πλαίσιο του πανελλαδικού αντιιμπεριαλιστικού διημέρου.

Ακυρώθηκε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στο Ηράκλειο μετά από παρέμβαση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου ακύρωσε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας μετά από ανακοπή της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης. Σημαντική νομολογία κατά funds.

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της η 43χρονη Ελευθερία

Τραγική αυλαία στην υπόθεση εξαφάνισης της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη,...

Σπιτικές Προτάσεις

Γλυκό πορτοκάλι ολόκληρο Τρίβομε στον ψιλό τρίφτη τα πορτοκάλια. Τα...