15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Νίκος Παπαδάκης παρέλασε με τη σημαία της Παγκρητίου Ενώσεως – «Μεγάλη τιμή»

Ημερομηνία:

Ο Νίκος Παπαδάκης συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Παπαδάκης παρέλασε με τη σημαία της Παγκρητίου Ενώσεως, φορώντας και την παραδοσιακή ενδυμασία της Κρήτης, η οποία είναι η γενέτειρά του.

Θέλησε μάλιστα να μοιραστεί τις στιγμές αυτές στα social media. Από την προετοιμασία του μέχρι και τη στιγμή της παρέλασης.

«Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!! Μεγάλη τιμή να κρατάω τη σημαία της Παγκρητίου Ενώσεως. Ευχαριστώ πολύ την Πρόεδρο της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Ρένα Βασιλάκη, την Κοσμήτορα της Παγκρητίου Ενώσεως Αθηνών κ. Αγγελική Σαραβελάκη, τον κ. Μανώλη Παττακό από τους «Κουρήτες» Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που επιμελήθηκε την ενδυμασία μου και για τις οδηγίες που μου έδωσε καθώς και τον κ. Θοδωρή Λυμαράκη για την βοήθεια του!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Παπαδάκης.

Μαζί του φωτογραφήθηκαν η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, αλλά και ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος οι οποίοι και ανέβασαν τα στιγμιότυπα στα social media. Ο ηθοποιός τα αναδημοσίευσε μέσω των stories του στο Instagram.

 

Η προετοιμασία για την παρέλαση

Ήταν νωρίτερα που ο Νίκος Παπαδάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς ακολούθους του και ένα βίντεο από την προετοιμασία του για τη σημερινή ημέρα.

in.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ