13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Νίκος Χριστοδουλάκης αποσύρεται από κάθε δραστηριότητα-Ποιο το πρόβλημα υγείας!

Ημερομηνία:

Του Βασίλη Σκουρή

Ο πρώην υπουργός ενημέρωσε τη Χαριλάου Τρικούπη και τους χώρους που εργαζόταν – Ευχάριστα τα νέα της υγείας του.

Πρώτα τα ευχάριστα νέα: Η υγεία του μετά την επέμβαση πηγαίνει καλά.

Ο λόγος για τον Νίκο Χριστοδουλάκη, τον πρώην «τσάρο της οικονομίας», τον καθηγητή, τον άνθρωπο που συναρμολόγησε το σταθμό του Πολυτεχνείου και υπήρξε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης και στο χώρο του ΚΚΕ εσωτερικού, προι προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ. Ο υπογράφων γνωρίζει ότι η υγεία του πάει καλά και αυτό είναι το πλέον ευχάριστο!

Ο Νίκος Χριστοδουλάκης ήταν να συμμετέχει στην παρουσίαση της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα για το Ταμείο Ανάκαμψης, όπου είχε προγραμματιστεί παρέμβασή του, αλλά διαπιστώθηκε «οξύ και αιφνίδιο συμβάν», που τον υποχρέωσε σε άμεση επέμβαση σε γνωστό νοσοκομείο προκειμένου να αφαιρεθούν δυο εγκεφαλικοί όγκοι συν ο ιστός.

«Προτεραιότητά μου είναι πλέο μόνο η υγεία και η οικογένειά μου και για αυτό παραιτούμαι κάθε άλλη δραστηριότητας ή υποχρέωσης», ενημέρωσε τη Χαριλάου Τρικούπη (όπου ήταν σύμβουλος για θέματα οικονομίας), προσθέτοντας με νόημα πως είναι πλέον συνταξιούχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια ενημέρωση υπήρξε και στο Πανεπιστήμιο που εργαζόταν, σε άλλα ιδρύματα και μέσα ενημέρωσης που συνεργαζόταν.

Ο Νίκος Χριστοδουλάκης έχει τιμήσει τον υπογράφοντα χρόνια τώρα με τη φιλία του. Για να λέει ότι παραιτείται κάθε δραστηριότητας και υποχρέωσης το έχει μετρήσει πολύ. Εκτιμούμε όμως ότι και στο επόμενο διάστημα, γερός και δυνατός, θα είναι –όπως πάντα και στους πιο δύσκολους καιρούς- στα μετερίζια της χώρας και των πολιτών της, στα μετερίζια της γνώσης και της επιστήμης για ένα καλύτερο κόσμο.

Τον έχουμε ανάγκη- Νίκο σε περιμένουμε, οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ακόμα ταξιδεύσει!

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ