28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ο Ντέιβιντ Λιντς δεν θα σκηνοθετήσει τα νέα επεισόδια «Twin Peaks»

Ημερομηνία:

Πριν από μερικούς μήνες, η ανακοίνωση της αναβίωσης της κλασικής σειράς του Ντέιβιντ Λιντς Twin Peaks προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους θαυμαστές της.

Κι ενώ όλοι οι συντελεστές φαινόταν να επιστρέφουν, ο δημιουργός της σειράς ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι αποχωρεί λόγω χρηματικών διαφορών.

Ο Λιντς δήλωσε ότι δεν του δόθηκαν αρκετά χρήματα «για να κάνει το σενάριο με τον τρόπο που αισθανόταν ότι έπρεπε να το κάνει».

«Αυτό το Σαββατοκύριακο άρχισα να τηλεφωνώ στους ηθοποιούς και να τους ενημερώνω ότι δεν θα σκηνοθετήσω (σ.σ. τη σειρά)» είπε.

Ωστόσο, δήλωσε ότι ίσως το πρότζεκτ να μην έχει «πεθάνει».

Από την πλευρά του, το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime εξέφρασε την ελπίδα να γυριστεί τελικά η σειρά με τη συμμετοχή και των δύο δημιουργών (του Λιντς και του Μαρκ Φροστ).

Η ανακοίνωση του Λιντς δημιουργεί πάντως ερωτηματικά σχετικά με το εάν θα γυριστεί η τηλεοπτική σειρά, καθώς ο σκηνοθέτης θεωρείται η «ψυχή» της σειράς μυστηρίου.

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκέντρωση και πορεία στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για τον Κ. Μανιουδάκη | Βίντεο

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως στην υπόθεση θανάτου του...

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...