15.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Ο Ορειβατικός στο φαράγγι τρυπητής

Ημερομηνία:

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική δραστηριότητα μόνο για τα μέλη του, για να πραγματοποιήσει διάσχιση του άγριου Φαραγγιού της Τρυπητής στα δυτικά Λευκά Όρη το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2011. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το οροπέδιο Ομαλού στην επαρχία Κυδωνίας, για να καταλήξουν στα νότια παράλια της επαρχίας Σελίνου, περνώντας από τα δύσβατα μονοπάτια της περιοχής. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση και να έχουν ατομικά εφόδια διανυκτέρευσης στο ύπαιθρο.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώ-ρα 05:00 κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός της δραστηριότητας είναι ο κ. Εμμανουήλ Μαλεκάκης. Οι συμμετέχοντες στην δράση αυτή θα συναντηθούν στα γραφεία του Συλλόγου την Πέμπτη 15/09, το βράδυ στις 21:30, για να πληροφορηθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η...

Χανιά: Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, λίγο πριν τον αποκλεισμό του Αεροδρομίου | Φωτός+Βίντεο

Σε τροχιά κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους εισέρχονται οι αγροτοκτηνοτρόφοι...

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...