15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos για την παραίτηση Βαρουφάκη

Ημερομηνία:

«Με πλήγωσε πολύ γιατί νομίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός οικονομολόγος… αλλά νομίζω ότι η παραίτησή του είναι μια πράξη τιμιότητας και αξιοπρέπειας, καθώς θα βοηθήσει την προώθηση των διαδικασιών για επίτευξη συμφωνίας την οποία χρειάζεται η χώρα του» ανέφερε ο πρόεδρος του ισπανικού Podemos

Το “ΟΧΙ” γέμισε ενθουσιασμό όσους στην Ευρώπη συμπαραστέκονται στην Ελλάδα απέναντι στους δανειστές. «Το μήνυμα που έστειλε η Ελλάδα είναι πολύ σαφές», δήλωσε ο  επικεφαλής του ριζοσπαστικού κόμματος Podemos στην Ισπανία Πάμπλο Ιγκλέσιας στο ισπανικό ραδιόφωνο Cadena Ser.

«Οι πολίτες στην Ελλάδα είπαν ότι η λιτότητα δεν είναι ο τρόπος για τον τερματισμό της οικονομικής κρίσης».

Επίσης κάλεσε τους ηγέτες της Ευρώπης να καταλήξουν σε συμφωνία με την Ελλάδα.

Παράλληλα, ερωτόμενος σχολίασε και την παραίτηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, ο Ιγκλέσιας είπε «τώρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Έχει έρθει η ώρα για ευαισθησία για να βρούμε μια λογική συμφωνία. «Με πλήγωσε πολύ γιατί νομίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός οικονομολόγος… αλλά νομίζω ότι η παραίτησή του είναι μια πράξη τιμιότητας και αξιοπρέπειας, καθώς θα βοηθήσει την προώθηση των διαδικασιών για επίτευξη συμφωνίας την οποία χρειάζεται η χώρα του».

left.gr με πληροφορίες από ενικός

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ