19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ο Πέτσας έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ΜΜΕ για το «Μένουμε Σπίτι» – Διαβάστε όλη τη λίστα

Ημερομηνία:

Ο Στέλιος Πέτσας έδωσε την λίστα 18 σελίδων με τα ΜΜΕ που έλαβαν χρήματα για την καμπάνια της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού «Μένουμε Σπίτι».

Η λίστα με τα μέσα ενημέρωσης που έλαβαν κρατική χρηματοδότηση αφορά την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», κατά την διάρκεια του lockdown λόγω κορονοϊού. Μάλιστα, για την εν λόγω λίστα, είχε ξεσπάσει σφοδρή κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η λίστα είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα αντικείμενο σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση, μέσω της χρηματοδότησης για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» «εξαγόραζε» τα ΜΜΕ. Εξού και το περίφημο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο.

Όλη η λίστα πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...