23.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

Ο παπά Μιχάλης …βγάζει τα ράσα του “Σασμού” και βάζει κοστούμι αφηγητή

Ημερομηνία:

Ο παπά Μιχάλης …βγάζει τα ράσα του “Σασμού” και βάζει κοστούμι αφηγητή στη σκηνή του ΠΣΚΗ!

Μία μοναδική παράσταση «ανεβαίνει» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (3-4/2) στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» στο ΠΣΚΗ. Το αριστουργηματικό έργο του Ίγκορ Στραβίνσκι «Η ιστορία του Στρατιώτη» έρχεται να μαγέψει το κοινό του Ηρακλείου με μία πλειάδα εξαιρετικών συντελεστών, ανάμεσα τους και ο Μιχάλης Αεράκης.

Ο Κρητικός ηθοποιός από τα πλατό των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς του τηλεοπτικού κοινού θα βρεθεί πρώτη φορά σε ρόλο αφηγητή στο μουσικό θέατρο και θα συναντηθεί επί σκηνής με τους μαέστρους Ραφαήλ Πυλαρινό και Γιάννη Πρωτόπαπα, σε σκηνοθεσία Νικολή Αβραμάκη και με τα μέλη της Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών.

«Η ιστορία του Στρατιώτη» αναμένεται να κάνει δύο ακόμα sold out παραστάσεις στο ΠΣΚΗ και να κλέψει την καρδιά των Ηρακλειωτών…και με τις «ευλογίες» του Παπά – Μιχάλη!

Αεράκης Σασμός Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου Ηθοποιός

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ