12.8 C
Chania
Thursday, December 25, 2025

Ο Περιφερειάρχης στο ύστατο χαίρε για τον π. Βουλευτή Αντώνη Μπαλωμενάκη: “Mε ήθος, συνέπεια και αγωνιστικότητα υπηρέτησε τις ιδέες του”

Ημερομηνία:

Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του π. Βουλευτή Αντώνη Μπαλωμενάκη εξέφρασε στην οικογένεια του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα στην εξόδιο ακολουθία-ύστατο χαίρε, στην Μητρόπολη Χανίων.

Σε δήλωση του επίσης ο κ Αρναουτάκης αναφέρει:

«Εκφράζω την θλίψη μου για τον πρόωρο θάνατο του π. Βουλευτή Αντώνη Μπαλωμενάκη. Ως Βουλευτής Χανίων ο Αντώνης Μπαλωμενάκης συνεργάστηκε με την Περιφέρεια Κρήτης και βοήθησε με παρεμβάσεις στην προώθηση των θεμάτων ανάπτυξης των Χανίων και γενικότερα του νησιού μας, ενώ με ήθος, συνέπεια και αγωνιστικότητα υπηρέτησε τις ιδέες του.»

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάνιο έγχρωμο βίντεο – ντοκουμέντο με τον Κισαμίτη σπουδαίο βιολιστή Νικόλαο Χάρχαλη

Ο Νικόλαος Χάρχαλης (πραγματικό όνομα Νικόλαος Χαρχαλάκης) (1884-1974) γεννήθηκε...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο των διασταυρώσεων, που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050 – Υπάρχει υποκατάστατο;

Η σοκολάτα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα «κλιματικό βαρόμετρο», καθώς τα ακραία καιρικά...