14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ο Πολάκης λέει περαστικά στον Γεωργιάδη και τον καλεί να πάρει για θεραπεία ψεύτικο φάρμακο

Ημερομηνία:

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο…

Με ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης στην είδηση της νόσησης του Άδωνι Γεωργιάδη με κορωνοϊό, παρά του ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, του λέει περαστικά και τον καλεί να προχωρήσει σε θεραπεία με ιβερμεκτινη, “αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα”.

Πιο αναλυτικά γράφει:

Περαστικά,αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα,πάρε ιβερμεκτινη….

Καλά μυαλά, στον αρχηγο σου και ολους σας!!!

ΥΓ .Να ελεγχθούν αυτοί που συνάντησες στο προεδρικό προχθές !!

Ο κ. Πολάκης είναι ένας από τους ελάχιστους βουλευτές που δεν εχει εμβολιαστεί ενώ ειναι υπέρμαχος των θεραπειών με μονοκλωνικά αντισώματα.

Βεβαίως, η ιβερμεκτίνη την οποία προτείνει ο Χανιώτης βουλευτής να λάβει ο Άδωνις Γεωργιάδης εφοσον η κατάστασή του επιδεινωθεί, δεν πρόκειται να βοηθήσει, αν δεν τον οδηγήσει στον… θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με πρόσφατο άρθρο της Guardian, “η αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου το οποίο προωθούν προσωπικότητες της Δεξιάς παγκοσμίως για την αντιμετώπιση του Covid-19 βρίσκεται υπό πολύ μεγάλη αμφισβήτηση μετά από την απόσυρση μεγάλης έρευνας που υποστήριζε την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου ενάντια στον ιο”.

Το συγκεκριμένο φάρμακο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση παρασίτων όπως σκουλήκια και ψειρών της κεφαλής και σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα του Δρ. Ahmed Elgazzar του Πανεπιστημίου Benha της Αιγύπτου που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβρη, το φάρμακο μειώνει τη θνησιμότητα κατά 90%.

Όμως, κατόπιν έρευνας, φαινεται ότι μεγάλα κομματια της μελέτης για το φάρμακο ήταν προϊον αντιγραφής. Ολόκληρες παραγραφοι της επίμαχης έρευνας ήταν απλά αντιγραφή δελτίων τύπου και ιστοσελίδων για την ιβερμεκτινη και τον κορωνοϊό, με τραγικά λάθη κατά τη μεταφορά.

Επίσης, τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν αξιοπιστα με λάθη στις ηλικίες, στις ημερομηνίες, ακόμη και στους θανάτους. Μάλιστα σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι ενώ στα μη επεξεργσμένα δεδομένα οι θάνατοι στην ομάδα που ελαβαν την ιβερμεκτινη ήταν 4, οι συγγραφείς υποστήριζαν ότι οι θάνατοι ήταν 2.

Το χειρότερο λάθος είναι, σύμφωνα με τον Guardian, ότι τα δεδομένα για 79 ασθενείς που χρησιμοποιήθηκαν στη μελέτη είναι απλά κλώνοι άλλων φακέλων.

“Είναι σίγουρα το πιο δύσκολο να εξηγήσεις ως ένα αθώο λάθος, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κλώνοι δεν είναι ακριβή αντίγραφα. Υπάρχουν στοιχεία ότι έγιναν αλλαγές σε μία δύο κατηγορίες για να φαίνονται τα δεδομένα πιο φυσικά”

"google ad"

Ολόκληρη το άρθρο από Guardian ΕΔΩ.

Πάντως, σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο φάρμακο παρουσιάζει ενδιαφέρον και μελέτες γίνονται για το αν είναι αποτελεσματικό, με τα ως τώρα στοιχεία να είναι όμως αρνητικά. Μία τέτοια μελέτη διεξάγεται και από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποτελεί ένα φάρμακο το οποίο δεν έχει λάβει καμία έγκριση για χρήση σε νοσοκομεία, ούτε καν ως… πειραματικό, όπως χαρακτηριζουν το εμβόλιο αυτοί που τάσσονται ενάντια στη λήψη του. Διαβάστε σχετικά και τι γράφει ο FDA.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...