20.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Ο Π. Στάικος, πρώην Δήμαρχος Αστακού, γέμισε με τα αίματά του την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου φωνάζοντας “αξιοπρέπεια” – Ποιοι οι λόγοι για την ενέργειά του

Ημερομηνία:

Το είπε και το έκανε ο Π. Στάικος! Φωνάζοντας «αξιοπρέπεια» ο πρώην δήμαρχος Αστακού και Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου νωρίτερα έκανε φλεβοκέντηση και γέμισε με αίμα τοίχους της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου.

Οπως αναφέρει το Tempo24, ο κ. Στάικος μετά από το περιστατικό έφυγε από την αίθουσα και με το δίκυκλο του κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην αίθουσα επικράτησε πανικός και κλήθηκε η αστυνομία. Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου ο κ. Στάικος επεχείρησε να κάνει πάλι φλεβοκέντηση, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Μάλιστα το γεγονός το είχε προαναγγείλει από τις 19 Οκτωβρίου όπου με επιστολή του δημόσια δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Αφού σε όλη την προεκλογική περίοδο υπήρξε έντονη προσπάθεια για την  ηθική μου εξόντωση με συκοφαντίες και ανηθικότητες, που σε συνδυασμό με από τον πακτωλό χρημάτων έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο δεν αποτελεί ντροπή για εμένα, αλλά για το Ξηρόμερο…

Και επειδή είμαι πολύ έμπειρος γιατρός μετά από 42 χρόνια μάχιμης Ιατρικής, για μένα είναι πολύ εύκολο πράγμα να κάνω φλεβοκέντηση με το μικρό νυστέρι, το οποίο ασφαλώς δεν με φοβίζει, όπως μπορεί να φοβίζει άλλους γιατρούς, αφού όλοι γνωρίζουν πως η λέξη –έννοια  φόβος είναι ανύπαρκτη, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία και να γράψω με το αίμα μου:

Αξιοπρέπεια ή Θάνατος και όχι να κόψω τις φλέβες μου, όπως αναληθώς αναφέρθηκε!!!

Λύθηκε όμως το λάστιχο, γιατί κάποιος το τράβηξε και απέτυχε η προσπάθεια μου, την οποία ασφαλώς θα επαναλάβω (αφού για να γίνει αυτό το Δημαρχείο με την περικαλέστατη αίθουσα και τα εκατοντάδες έργα στις θητείες μου έχω “δώσει το αίμα μου”!!!!

Γιατί για εμένα το θέμα πια είναι αξιοπρέπεια ή θάνατος!”

*Φλεβοκέντηση ή φλεβική προσπέλαση είναι η διαδικασία τοποθέτησης καθετήρα σε φλεβικό αγγείο, προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση στον ενδαγγειακό χώρο, δηλαδή στη φλέβα.

agriniovoice.grsinidisi.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εργαζόμενοι σε όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαδήλωσαν κατά του πολέμου στη Γάζα

Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι σε θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγκεντρώθηκαν...

Συστάσεις για την επανεμφάνιση της αφρικανικής σκόνης – Πώς να προφυλαχθούμε

Εγκύκλιο με οδηγίες προστασίας από την αφρικανική σκόνη εξέδωσε το υπουργείο Υγείας,...