15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο ΣΑΔΧ για την απώλεια του Γιώργου Κτιστάκη

Ημερομηνία:

Σε μικρή ηλικία, μόλις 55 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κτιστάκης. Ο Γιώργος Κτιστάκης, ασφαλιστής, ήταν πολύ αγαπητός στην κοινωνία των Χανίων. Τον τελευταίο καιρό έδινε τη μάχη του με τον καρκίνο όμως δεν τα κατάφερε.

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων (ΣΑΔΧ) αποχαιρετά με θλίψη ένα αγαπητό μέλος του, τον Γιώργο Κτιστάκη.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΣΑΔΧ αναφέρει:

«Με οδύνη και απέραντη θλίψη οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές των Χανίων αποχαιρετούν τον αγαπητό και πάντα χαμογελαστό συνάδελφο Γιώργο Κτιστάκη.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε όλη την ασφαλιστική αγορά. Σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΣΑΔΧ αποφάσισε τα εξής:

1. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου στην εξόδιο ακολουθία, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά, την Τρίτη 10 Μαΐου στις 5 το απόγευμα

2. Να εκφράσει στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των συναδέλφων.

3. Εις μνήμην του Γιώργου να δοθεί το ποσό των 150€ στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ