15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Σπίρτζης ζητά από τη κυβέρνηση την αποδοκιμασία της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης “που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε” – Επισκέφθηκε τον τραυματία αστυνομικό

Ημερομηνία:

Ο Σπίρτζης ζητά από τη κυβέρνηση την αποδοκιμασία της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης

Στην ανακοίνωση της, η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για την βιαιοπραγία κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη απευθύνεται με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, ζητώντας τους να αποδοκιμάσουν την ανακοίνωση της Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, που καταφέρονται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για την βιαιοπραγία κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σπίρτζης αναφέρει:

«Κύριε Μητσοτάκη, εσείς δεν μιλήσατε μόλις χθες για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για τυφλή οργή; Μόλις χθες δεν καταγγείλατε την βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος; Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Tύπου σας. Το ήθος τους, την δημοκρατική αντίληψη τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε».

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον τραυματισμένο αστυνομικό

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε στον αστυνομικό που τραυματίστηκε στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.

«Ήρθαμε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να εκφράσουμε τη λύπη μας για το περιστατικό και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον τραυματία αστυνομικό», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

«Για όσους από τους συμπολίτες μας, είτε φορούν στολή είτε όχι, και έχουν υποστεί βία και τραυματισμούς ευχόμαστε να γίνουν γρήγορα καλά και να μην υπάρξει επανάληψη τέτοιων φαινομένων», πρόσθεσε, ενώ κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό και κυρίως -όπως είπε- τον πρωθυπουργό να αναλογιστούν «ότι με βία και ένα τέτοιο κλίμα στην ελληνική Αστυνομία και στην ελληνική κοινωνία δεν βοηθάμε ούτε την κοινωνική ειρήνη, ούτε την πρόοδο και την κοινωνική ευημερία».

«Θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει ρότα η ΝΔ, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σχετικά με την κατάσταση που έχει φέρει τη χώρα», κατέληξε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ