25.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Ο Στρατηγός της ΕΛΑΣ που έδωσε την εντολή να φύγουν τα κιγκλιδώματα από τη Βουλή για απαγόρευση πορειών: Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι γενναίοι αριστεροί πολεμιστές; Πρώτη φορά αριστερά. Δημαγωγοί!

Ημερομηνία:

Με μια ανάρτηση του ένας εν αποστρατεία στρατηγός της ΕΛΑΣ, ο Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, σχολιάζει την ανακοίνωση της απαγόρευσης συναθροίσεων και πορειών στη διάρκεια της επίσκεψης του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής που αμέσως μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, της πρώτης του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε εντολή να φύγουν τα κιγκλιδώματα από τη Βουλή μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Όπως έγραψε λοιπόν στον λογαριασμό του στο Facebook:«Πως αλλάζουν τα πράγματα. Διαβάζω ανακοινώσεις για απαγόρευση πορειών και συναθροίσεων το προσεχές διήμερο και με πιάνουν τα κλάματα. Που είναι όλοι αυτοί οι γενναίοι αριστεροί πολεμιστές, τι έγιναν χάθηκαν; Όχι μεταλλάχθηκαν, έγιναν κυβέρνηση τώρα και γνωρίζουν ότι χωρίς Αστυνομία ούτε βήμα. Πρώτη φορά αριστερά. Ας κάνει διαφορετικά. Δημαγωγοί!».

 

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...