Της… Όλγας γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτά που γίνονται με την Γεροβασίλη – ακριβέστερα: που προκάλεσε η ίδια – έχουν προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στο κόμμα.
Το πλέον απίστευτο, που δεν «χωνεύεται» με τίποτα δηλαδή, δεν είναι κατ’ ανάγκην το περιεχόμενο των θέσεων που εξέφρασε. Επ’ αυτών υπάρχουν μεν έντονες διαφωνίες, αλλά είναι εν πάσει περιπτώσει απόψεις που κρίνονται.
Το ακατανόητο για πολλούς, ακόμα και μεταξύ ανθρώπων της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι η Γεροβασίλη επέλεξε να μπει στη μέση της σύγκρουσης ανάμεσα στην Μαρία Καρυστιανού και τον Κώστα Τασούλα. Και να πάρει το μέρος του Τασούλα!
Να δούμε τώρα πώς θα «μαζέψει» τη ζημιά ο ΣΥΡΙΖΑ – η Γεροβασίλη γνωρίζει τον τρόπο να επιβιώνει πάντα…
Βέβαια ο Πολάκης δεν πρόκειται να της χαριστεί – ήδη την εξέθεσε για όλη αυτή την υπόθεση. Και εξ όσων μαθαίνω δεν έχει ξεχάσει.
Γενικά δεν ξεχνάει εύκολα ο Παύλος…
topontiki.gr
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.