22.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ν. Χανίων συμμετέχει και στην 48 ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ

Ημερομηνία:

Σημερα Τρίτη 24 /9 και αυριο Τετάρτη 25/9Η ΠΟΕ ΟΤΑ αλλά και το σωματείο μας εδω στα Χανιά συμμετέχει και στην 48 ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για σημερα Τρίτη 24 /9 και Τετάρτη 25/9 .

Καλούμε μαζικά και αγωνιστικά τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργία και να δώσουν το παρών τους στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν .

Η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ θα είναι αύριο Τρίτη το πρωί ,10.30 η ώρα ,στην Πλατεία της δημοτικής  αγοράς .

Το σωματείο μας θα έχει νέα ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη στις 8 το πρωί ,στο εργατικό κέντρο Χανίων.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων εκφράζει την αγωνία των μελών του, που βλέπουν να καταργούνται υπηρεσίες και να απολύονται συνάδελφοι, με την ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕ-ΟΤΑ θεατές, να προκηρύσσουν 24ωρες ή 48ωρες απεργίες.

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους στα Χανιά, έχουμε κατ’ επανάληψη αποδείξει την αγωνιστική μας διάθεση, συμμετέχοντας μαζικά σε απεργίες και καταλήψεις υπερασπιζόμενοι το δίκαιο αίτημα για εργασία με αξιοπρέπεια σε όλους τους συναδέλφους χωρίς  κανένα απολυμένο.

Τώρα , είναι η ύστατη ώρα  αποφασίζοντας σε μαζικές Γενικές Συνελεύσεις να προχωρήσουμε με ένα πλαίσιο αγωνιστικό, σε μαζικές γενικές απεργίες  μαζί με τις άλλες  ομοσπονδίες και τα  πρωτοβάθμια σωματεία.

Η  αρχή ενός πολυήμερου αγώνα, μαζί με εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομειακούς, διοικητικούς των πανεπιστημίων  και κάθε άλλο κλάδο που κινδυνεύει με διαθεσιμότητες και απολύσεις είναι  επιβεβλημένος.

 Εκ μέρους του Δ.Σ

 Η πρόεδρος

 Αθηνά Γιαννουλάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...