16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ο Τασούλας οργίστηκε με τον Πολάκη επειδή δε σεβάστηκε τον Κανονισμό της Βουλής και άφησε τον νεοναζί του τάγματος Αζόφ να μιλά ελεύθερα

Ημερομηνία:

Στην εφημερίδα μας έχουμε πολλές φορές ασκήσει κριτική και μάλιστα σκληρή για τον τρόπο που πολιτεύεται ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης όμως μετά και τα σημερινά γεγονότα όπου μέλος του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ μίλησε στη Βουλή, θυμηθήκαμε ένα περιστατικό που είχε αδικηθεί κατάφωρα.

Ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου όταν ο προεδρεύων της Βουλής κ. Αθανασίου προκάλεσε τον κακό χαμό αφαιρώντας τον λόγο από τον Χανιώτη βουλευτή που μιλούσε για το σκάνδαλο Novartis, έκλεισε τα μικρόφωνα και σταμάτησε τη συνεδρίαση, επειδή δεν τηρήθηκε ο Κανονισμός της Βουλή.

Την επόμενη ημέρα ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας όχι μόνο δεν καταδίκασε την ενέργεια του κ. Αθανασίου που κακώς αφαίρεσε τον λόγο αλλά προχώρησε και στις παρακάτω δηλώσεις:

  • “Με το ζόρι κόλαση δεν θα γίνει ούτε η βουλή, ούτε η χώρα”
  • “Κανείς δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως καταληψίας”
  • “Η βουλή δεν είναι ένα οποιοδήποτε μέρος όπου παίρνουμε το λόγο για να πούμε ό,τι θέλουμε και να κάνουμε ό,τι θέλουμε”

Ο Πρόεδρος λοιπόν που εξοργίστηκε με τον Πολάκη δια ασήμαντο αφορμή, που δικαιολόγησε την ακραία συμπεριφορά Αθανασίου σιώπησε απολύτως, δεν αντέδρασε, δεν έβγαλε κιχ στην κατάφωρη παραβίαση κάθε Κανονισμού λειτουργίας της Βουλής όταν κατά την παρουσία Ζελένσκι τον λόγο πήρε μέλος του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ, δίχως μάλιστα να έχει υπάρξει καμία απολύτως ενημέρωση εκ μέρους των Ουκρανικών αρχών.

Και μετά από αυτό το σκάνδαλο που προσβάλλει την ελληνική Βουλή και την Ελληνική Δημοκρατία ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας τι έκανε; Μπροστά στις δίκαιες αντιδράσεις ακόμη και από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε τη σιωπή των διαμαρτυρόμενων γιατί οι αντιδράσεις τους διευκολύνουν την ρωσική προπαγάνδα!

Μήπως και οι αντιδράσεις του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη στη μη αναφορά εκ μέρους Ζελένσκι της κατοχής της μισής Κύπρου από την Τουρκία τη στιγμή που μιλούσε στο Κυπριακό κοινοβούλιο δε θα έπρεπε να είχαν εκφραστεί γιατί “διευκολύνουν τη ρωσική προπαγάνδα”;

Ποιας χώρας είναι πρόεδρος ο κ. Τασούλας;

Είναι ντροπή για το κοινοβούλιο και για τη Δημοκρατία μας ότι ο κ. Τασούλας ακόμα παραμένει στη θέση του μετά από όσα συνέβησαν σήμερα όμως το βέβαιο είναι ότι αν η Νέα Δημοκρατία συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, δύσκολα θα μείνει για πολύ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

34o Grand Prix Μάχης της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης 2024

Ο Σκοπευτικός Σύλλογός “O Βάρδας” διοργανώνει στο Εθνικό Σκοπευτήριο...

Σπιτικές προτάσεις: Τσουρέκια

Τέσσερα κιλά αλεύρι, δέκα αβγά (τα δύο απ’ αυτά...

Μουσική παράσταση με αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία στην αυλή της Κατάληψης Rosa Nera

Σε μια μουσική παράσταση με της συλλογικότητας, αύριο Σάββατο...