25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Ο Τζο Μπάιντεν πασχίζει να κατέβει από το Air Force One και να επιβιβαστεί στο όχημα που τον περιμένει…

Ημερομηνία:

Την ώρα που πληθαίνουν οι «φωνές» για απόσυρση της υποψηφιότητας Μπάιντεν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ που νοσεί από κορωνοϊό, καταγράφηκε σε νέο βίντεο να δυσκολεύεται ιδιαίτερα να κατέβει από το Air Force One αλλά και να επιβιβαστεί στο όχημα που τον περιμένε ακριβώς κάτω από το αεροσκάφος…

Ο Τζο Μπάιντεν μετά τη διάγνωσή του με Covid, αναγκάστηκε να αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του και να επιστρέψει στο Ντελαγουέρ.

Η Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα βίντεο με τον Τζο Μπάιντεν – χωρίς μάσκα -να κατεβαίνει με ιδαιίτερη προσπάθεια από το Air Force One.

Ο αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να πασχίζει να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο…

Ο 81χρονος Μπάιντεν σταματά σχεδόν σε κάθε του βήμα και… χαιρετάει, κοιτώντας χαμογελαστός και αμήχανος δεξιά και αριστερά.

Ακριβώς κάτω από την σκάλα του αεροπλάνου βρίσκεται το SUV που τον περίμενε, στο οποίο ο Μπάιντεν φαίνεται επίσης να δυσκολεύεται πολύ να επιβιβαστεί και να χρειάζεται τη βοήθεια ενός άνδρα της ασφάλειάς του, ο οποίος στην ουσία τον σπρώχνει διακριτικά μέχρι να καταφέρει να καθίσει…

Ο ίδιος ο Μπάιντεν από την αλλη, υποστήριξε σε ανάρτηση του μετά τη διάγνωση ότι αισθάνεται καλά…

«Σήμερα το απόγευμα βρέθηκα θετικός στο COVID-19, αλλά αισθάνομαι καλά και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Θα απομονωθώ καθώς αναρρώνω και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα συνεχίσω να εργάζομαι για να γίνει η δουλειά για τον αμερικανικό λαό».

Την ίδια ώρα ωστόσο, για πρώτη φορά άφησε σε συνέντευξη του ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί αν συνέτρεχε λόγος υγείας.

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στον Εντ Γκόρντον του BET News, ο Μπάιντεν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι που θα τον έκανε να επανεκτιμήσει την παραμονή του στην κούρσα: «Αν είχα κάποια ιατρική κατάσταση που προέκυπτε, αν κάποιος, αν οι γιατροί έρχονταν σε μένα και μου έλεγαν, έχεις αυτό το πρόβλημα και εκείνο το πρόβλημα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπάιντεν.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Μπάιντεν δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο ABC News ότι θα εγκατέλειπε την κούρσα μόνο αν του το έλεγε ο «Παντοδύναμος Κύριος».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...