18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Ο Τσίπρας κλώτσησε το τόπι στο Καυτατζόγλειο όπως ο Καραμανλής το 1997 | Βίντεο

Ημερομηνία:

Στο Καυτανζόγλειο, για τον φιλικό αγώνα μεταξύ βετεράνων Ελλάδας και Ρωσίας βρέθηκε ο πρωθυπουργός, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία και μοίρασε πάσες

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο στάδιο για να παρακολουθήσει τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τη συμμετοχή βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ελλάδας.

Ειδικότερα, η ΔΕΘ – Helexpo σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και με την υποστήριξη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, διοργάνωσε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τη συμμετοχή βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ελλάδας και της Ρωσίας, στο πλαίσιο του Έτους Φιλίας των δύο χωρών.

Ο πρωθυπουργός, αν και με επίσημη περιβολή, δε δίστασε να δοκιμάσει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, μοιράζοντας πάσες, πριν πάει στην εξέδρα αφήνοντας τους υπουργούς Παππά και Μάρδα να διαπρέψουν στο χορτάρι.

Δεν είναι περίεργο που αρκετοί θυμήθηκαν άλλο ένα μεγάλο αστέρα της πολιτικής. Τον Κώστα Καραμανλή που το 1997 και αυτός από το Καυτατζόγλειο μάγεψε τα πλήθη με την τεχνική του.

Από το γραφείο του Κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 1997 είχαν κληθεί όλοι οι δημοσιογράφοι στο γήπεδο του Ηρακλή να παρακολουθήσουν τον πρόεδρο που αθλείται. Καθ’ ότι συμπαίκτες για ποδόσφαιρο δεν υπήρχαν, επιστρατεύθηκαν οι άνδρες της ασφάλειας και ο πρώην διοικητής των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη ως τερματοφύλακας. Ατυχώς, ο τελευταίος αποδείχθηκε ότι ξέρει καλά τι θα πει «απόκρουση»: περνούσε η ώρα και γκολ ο πρόεδρος δεν έβαζε.

newego_LARGE_t_901_106568412

«Ασε τον πρόεδρο επιτέλους να βάλει ένα γκολ» φώναζαν οι άνδρες της ασφάλειας που μάρκαραν μάλλον… πουπουλένια τον Κ. Καραμανλή. Και εκείνος το πάλευε… ώσπου συνέβη το μοιραίο. Ο πρόεδρος πήρε φόρα, στηρίχθηκε στο αριστερό και κλώτσησε με το δεξί. Ισως να ήταν τα παπούτσια που δεν είχαν τάπες, ίσως το βρεγμένο χόρτο… Πάντως το επόμενο δευτερόλεπτο ο Κ. Καραμανλής βρέθηκε καθιστός στο γρασίδι προσφέροντας στις κάμερες σπαρταριστό στιγμιότυπο.

Πάντως, ο κ. Τσίπρας δεν έφαγε τούμπα.

Θυμηθείτε την πτώση Καραμανλή σε σχολιασμό Μαλβίνας Κάραλη:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ReAyM9TAzkg”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...

Wall Street Journal: O Πούτιν πιθανότατα δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι...