21.8 C
Chania
Thursday, May 23, 2024

Ο Υπουργός που έβγαζε περιχαρής φωτογραφίες με την εθνική ομάδα πόλο στα Χανιά, όταν το Κολυμβητήριο Χανίων βρίσκεται υπό εγκατάλειψη

Ημερομηνία:

Εχει και η υποκρισία και ο πολιτικαντισμός τα όριά τους και ο Λευτέρης Αυγενάκης τα ξεπέρασε.

Πριν λιγες ημέρες από τα Χανιά ο Υφυπουργός Αθλητισμού έσπευδε να φωτογραφηθεί στο Δημαρχείο Χανίων με την εθνική πόλο – δύο εκ των οποίων, οι Δημήτρης Σκουμπάκης και Κώστας Γαλανίδης, ξεκίνησαν την καριέρα τους από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, θέλοντας έτσι να κλέψει λίγο από τη λάμψη της επιτυχίας τους αλλά και να φανεί ότι η πολιτεία βρίσκεται δίπλα τους.

Την ίδια στιγμή ομως το κολυμβητήριο Χανίων τελει υπό εγκατάλειψη. Πρόκειται για το κολυμβητήριο που επρεπε να αθληθούν οι πρωταθλητές μας στην κολύμβηση και στο πολο που τόσες μεγάλες επιτυχίες έφεραν στην Ελλάδα.

Κι όταν λίγες ημέρες αργότερα, οι αρχές του νομού επισήμαναν στον κ. Αυγενάκη ότι πρέπει να γίνουν έργα γιατί οι υποδομές βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, τι είπε ο Υπουργός; Ότι οι Χανιώτες είναι κομπλεξικοί.

Προφανώς είναι κομπλεξικοί επειδή ζητουν από την πολιτεία να εκσυγχρονισει το χάλι του Κολυμβητηρίου ώστε οι αθλητές μας που φέρνουν επιτυχίες για να βγάζουν φωτογραφιες οι πολιτικοί, να αθλούνται υπό καλύτερες συνθήκες.

Ντροπή και μονο ντροπή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σχεδόν 1.000 ακίνητα έχει στην ιδιοκτησία του ο Δήμος Χανίων!

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η διαδικασία απογραφής και κτηματογράφησης...

Κορονοϊός: Το νέο στέλεχος FLiRT και οι ανησυχίες για νέο κύμα πανδημίας

Μια νέα παραλλαγή του κορονοϊού γνωστή ως FLiRT, άρχισε να εμφανίζεται στις...