17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ο Χανιώτης Ανδρέας Τζομπανάκης στη νέα προσωρινή διοίκηση της «Κιβωτού του Κόσμου»

Ημερομηνία:

«Άρωμα Κρήτης» στη νέα προσωρινή διοίκηση της «Κιβωτού του Κόσμου», που ορίστηκε με απόφαση της κυβέρνησης. Στο Δ.Σ. μετέχει και ο οικονομολόγος Ανδρέας Ζομπανάκης, πρόεδρος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά».

Ο Ανδρέας Ζομπανάκης έλκει την καταγωγή του από τις Καλύβες Χανίων, είναι γιος του αείμνηστου Μίνωα και αδελφός του πρώην προέδρου της ομάδας μπάσκετ της πόλης Cretan Kings Κώστα.

Η μεγάλη του εμπειρία στα οικονομικά, αλλά και στη διαχείριση χώρων με ιδιαιτερότητες, όπως η «Κιβωτός» είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στην ΜΚΟ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της “Κιβωτού του Κόσμου” έχει ως εξής:

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, οικονομολόγος, πρόεδρος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ιωάννης-Σπυρίδων Τέντες, πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Ιωάννης Παπαδάτος, παιδίατρος, τ. διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”

Γιώργος Πρωτόπαπας, γενικός διευθυντής των “Παιδικών Χωριών SOS”

Έρρικα Οικονόμου, ψυχολόγος, γραμματέας “Φίλων της Θεοτόκου”

Ανδρέας Ζομπανάκης, οικονομολόγος, πρόεδρος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων “Η Χαρά”

Κωνσταντίνος Γλούμης-Ατσαλάκης, δικηγόρος, διευθυντής Γραφείου υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της “Κιβωτού του Κόσμου” σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Πρώτο μέλημα μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των δομών για την προστασία των φιλοξενούμενων παιδιών. Για τον έλεγχο της λειτουργίας του φορέα θα υπάρξει συνεργασία με διεθνή εταιρεία ορκωτών λογιστών και έγκριτο δικηγορικό γραφείο. Επίσης, οργανώνεται ομάδα με έμπειρα στελέχη διοίκησης και παροχής κοινωνικών υπηρεσιών για να διασφαλιστεί η σωστή καθημερινή λειτουργία των δομών της “Κιβωτού του Κόσμου”. Παράλληλα, είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη του κοινού στην κοινωνία των πολιτών. Θα ακολουθήσουν τακτικές ενημερώσεις”.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ