25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ο όμορφος χειμώνας στα Χανιά | Φωτός

Ημερομηνία:

Η κακοκαιρία επέστρεψε στα Χανιά μετά ένα διάλειμμα λίγων ημερών και καλό θα είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες που δόθηκαν από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης.

Να σημειώσουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κος Απόστολος Βουλγαράκης, εν όψει της νέας κακοκαιρίας, ενημέρωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που θα χρειαστούν εκχιονιστικά μέσα στους παρακάτω δρόμους:

· Δρόμος Ταυρωνίτης – Κάντανος- Παλαιόχωρα
· Δρόμος Βρύσσες- Σφακιά και Πατσιανού- Σκαλωτής
· Δρόμος Θερίσσου και δρόμοι Κεραμιών
· Δρόμος Βουτάς- Μύλοι
· Δρόμος Φουρνές- Ν. Ρούματα –Αγ. Ειρήνη- Πέτρα Σελί Ροδοβάνι
· Δρόμος Κερά-Μαλάθυρο- Σάσσαλο- Μυλωνες
· Δρόμος Λάκκοι- Ομαλός

Όμως, ο χειμώνας είναι και όμορφος. Και μερικές φωτογραφίες που συλλέξαμε από τα facebook group “I Love Crete” και “ChaniaCrete“, στον Ομαλό αλλά και στο Παλιό Λιμάνι μας υπενθυμίζουν, ότι τα Χανιά δεν είναι μόνο για την περίοδο του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ