21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ο 39χρονος που «έλιωσε» με το πόδι του το γατάκι ήταν διδάκτωρ, ποιητής και συγγραφέας

Ημερομηνία:

Ο 39χρονος άνδρας  που φέρεται να ποδοπάτησε και να σκότωσε το νεογέννητο γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ άλλων, ήταν και συγγραφέας.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ο άνδρας που έχει ταυτοποηθεί από την αστυνομία, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983, είναι Διδάκτωρ και Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οι σπουδές του, σύμφωνα με το βιογραφικό του, αφορούν πέρα από την νομική, κυρίως τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκτός από συγγραφέας αρκετών βιβλίων, δηλώνει πως έχει συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο, με ομάδες που βρίσκονται εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, ενώ φέρεται να έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ.

Ο ίδιος γράφει στο βιογραφικό του πως έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, ενώ υποστηρίζει ότι έχει λάβει υποτροφία αριστείας για κάποιες από τις σπουδές του.

Μαλιστα, ποιήματά του φέρεται να έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και να φιλοξενούνται στο σάιτ πασίγνωστου πανεπιστημίου.

Όπως ανέφεραν άνθρωποι από τη γειτονιά του, έχουν να τον δουν αρκετές ημέρες στο σπίτι που κατοικεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι για τον ίδιο στο παρελθόν που θα μπορούσε να τους θορυβήσει ή να τους βάλει σε σκέψεις.

Τραγική ειρωνεία, αποτελεί το γεγονός πως στη γειτονιά που φέρεται να μένει ο 39χρονος, υπάρχουν πολλά γατάκια που κυκλοφορούν στον δρόμο και τα φροντίζουν οι άνθρωποι της περιοχής, ωστόσο όταν είδαν το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι πρόκειται για τον 39χρονο που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς και 30.000 ευρώ πρόστιμο Εις βάρος του 39χρονου άντρα που ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ο άνθρωπος που κακοποίησε μέχρι θανάτου το νεογέννητο γατάκιτα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, επί της οδού Ερμού, ασκήθηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, με την κατηγορία της θανάτωσης ζώου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στα επίμαχα βίντεο που εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ. και δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύσκεψη στον Δήμο Αποκόρωνα για την ΜΠΕ Γραμμής Μεταφοράς 150kV Χανιά-Δαμάστα

Σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Αποκόρωνα Χαράλαμπο Κουκιανάκη τη...

Ρεσιτάλ για 2 πιάνα στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Η Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία...

Με εκπροσώπους ΤΟΕΒ της Π.Ε. Χανίων ο Νίκος Καλογερής

Η επικείμενη αλλαγή της νομοθεσίας από το ΥΠΕΝ που...

Πασχαλινό Bazaar από τον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar με...