27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση

Ημερομηνία:

Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντας αυτή τη φορά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «τρομοκρατική οργάνωση». Η δήλωση Πάγκαλου ήρθε με αφορμή τη δήλωση του Πάνου Καμμένου περί λιντσαρίσματος του Πάχτα.Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμόΒήμα FM, ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε συγκεκριμένα την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «ασκεί τρομοκρατία σε όλο το βάθος της κοινωνίας». «Είναι τρομοκρατική οργάνωση. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά, αλλά ιδίως όταν ο κ. Καμμένος πήγε και είπε: λιντσάρετε – σκοτώστε, δηλαδή – τον εκλεγμένο δήμαρχό σας. Και δεν βγήκε να πει ο ΣΥΡΙΖΑ ‘αίσχος, διώξτε αυτόν το φασίστα από τη Βουλή’» ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.
«Η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού θέλει να δουλέψουν τα ορυχεία στην περιοχή και πήγε ο Τσίπρας εκεί και είπε να τον σκοτώσουν (τον Πάχτα) και βγάνει ο Καμμένος και λέει (τα ίδια). Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλληλέγγυος με τον Καμμένο. Είναι οι ίδιοι που έβαζαν βενζίνη να κάψουν τους εργαζομένους στο ορυχείο. Είναι οι ίδιοι που πήραν τα όπλα και πυροβολούσαν» συνέχισε ο κ. Πάγκαλος.
Υποστήριξε ακόμη ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου. «Στην Ελλάδα, οι νεοκομμουνιστές και οι φασίστες, οι ναζιστές – ο Στάλιν και ο Χίτλερ, δηλαδή – έχουν πείσει τον ελληνικό λαό σε ποσοστό 40% να τους ψηφίσει» επισήμανε.
Ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή κυβέρνηση μόνο με τον Π. Καμμένο. «Αυτό είναι τραγικό για την Ελλάδα (ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα). Δηλαδή, όταν ανέβηκε ο Χίτλερ με 35%, έπρεπε να πούμε ότι δεν αμφισβητούμε την πρωτιά; Ο Τσίπρας μπορεί να μην είναι Χίτλερ, αλλά οι εταίροι του είναι» πρόσθεσε.
Τόνισε μάλιστα ότι «επανειλημμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πει ότι δεν θα σεβαστεί το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας». «Είπε ότι θα ανατρέψει την κυβέρνηση στο δρόμο. Εσείς, γνωρίζετε δημοκράτη να θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση στο δρόμο; Η κυβέρνηση ανατρέπεται μέσα από τις εκλογές και στη Βουλή»ανέφερε. Σημείωσε τέλος ότι είναι «εξωφρενικός, λαϊκίστικος παροξυσμός», όταν λέει ότι θα αυξήσει όλες τις παροχές και θα μειώσει τις υποχρεώσεις.

Για το Burberry
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Τσίπρας στο πλαίσιο της ΔΕΘ, επεσήμανε ότι «ουσιαστικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέτρεψε τους αναξιοπαθούντες να φορέσουν Burberry με αυτά που δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη.
Υπογράμμισε, ακόμη ότι ο ίδιος δεν έχει ρούχα της συγκεκριμένης φίρμας της μάρκας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ Burberry δεν έχω!». Παράλληλα, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για τις ευθύνες του σχετικά με τις κινητοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας, υποστηρίζοντας ότι «Η απεργία των εκπαιδευτικών είναι απεργία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρατσισμός στην Ελλάδα: Βιασμός, κλοπές και παρακράτος στα σύνορα

Έντονη και συνεχής φαίνεται να είναι η ρατσιστική βία στην Ελλάδα, σύμφωνα με Ετήσια Έκθεση...