23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Πάνε κι αλλού οι Σκανδιναβοί

Ημερομηνία:

Πτώση σε παραδοσιακές αγορές που προτιμούν τη χώρα μας για τις διακοπές τους παρουσιάζει ο πρώτος τουριστικός μήνας στην Κρήτη. Σε γνωστό ξενοδοχείο του Πλατανιά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση βράβευσης από τον τουριστικό πράκτορα Nordic στους συνεργάτες του όπου έγιναν οι επισημάνσεις για το τουριστικό προϊόν της Κρήτης.

Η μεγαλύτερη πτώση παρουσιάζεται από Γερμανία, Αγγλία και Ολλανδία. Παράλληλα ως λογική χαρακτηρίζει ο εμπορικός διευθυντής της TUI Ελλάδας Μανώλης Μαρινάκης την πτώση από τις Σκανδιναβικές χώρες λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας. «Οι Σκανδιναβοί επιλέγουν πλέον την Ισπανία και την Τουρκία».

Σύμφωνα με τον Στέφεν Χάνσεν, «είναι πάντα ενθουσιώδες όταν ξεκινά μια νέα σεζόν. Έχουμε δει στο παρελθόν πως έχουμε αναπτύξει το πρόγραμμα για Χανιά, ωστόσο βλέπουμε το πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε πωλήσεις για τα Χανιά και την Κρήτη για το καλοκαίρι του 2012. Παλεύουμε, είναι δύσκολο. Έχουμε έντονο ανταγωνισμό, πολύ δυνατή προσοχή των ΜΜΕ για τις εξελίξεις της Ελλάδας που επηρεάζουν τις πωλήσεις μας»

neatv.gr – Ε.Ξ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...