18.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Πάνω από 500 Κρητικοί θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα

Ημερομηνία:

Aύριο το βράδυ ξεκινούν οι Κρητικοί από Χανιά και Ηράκλειο για την Αθήνα ώστε να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου για το Μακεδονικό.

Η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη αφού σύμφωνα με πληροφορίες ήδη περίπου 200 άτομα από Χανιά και Ρέθυμνο έχουν κλείσει εισιτήρια για το ταξίδι στην Αθήνα ενώ από Ηράκλειο και Λασίθι οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 300.

Να σημειώσουμε ότι της έκπτωσης 50% με το  πλοίο της ΑΝΕΚ δικαιούνται όσοι επικοινωνούν με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης και εκφράζουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής

Πιο συγκεκριμένα, η επικοινωνία γίνεται με τους:

Παντελή Καπαρουδάκη 6980578056

Ελένη Τζαμαντάκη 6977427592

Κεντρικοί ομιλητές στο συλλαλητήριο θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης και ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασσιμάτης.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης κ. Παντελή Καπαρουδάκη η Συντονιστική Επιτροπή Κρήτης θα συνεχίσει να λειτουργεί και μετά το τέλος της διαδήλωσης και όχι μόνο για το Μακεδονικό αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν τις πολιτικές λιτότητας που πηγάζουν από τις μνημονιακές υποχρεώσεις.

Είπε ο κ. Παντελής Καπαρουδάκης:

“Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι η κυβέρνηση να αλλάξει απόφαση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση το Συντονιστικό Κρήτης επειδή υπάρχει ομοψυχία, συμμετοχή και θέρμη από τον κόσμο θα συνεχίσει να υφίσταται και θα προχωρήσει και σε άλλες δράσεις.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

47 μετανάστες διασώθηκαν νότια της Γαύδου – Φιλοξενούνται προσωρινά στα Χανιά

Συνολικά 47 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε σκάφος στη...

Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας 60χρονος στον Μυλοπόταμο. Πρόκειται σύμφωνα με το goodnet.gr, για...