13.7 C
Chania
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2026

Πάρτι στα σόσιαλ με τη γκάφα της Διαμαντοπούλου που εμφανίστηκε ως… Κεραμέως

Ημερομηνία:

Η διαχειρίστρια των κοινωνικών δικτύων στην προεκλογική εκστρατεία της Άννας Διαμαντοπούλου για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έκανε την γκάφα της χρονιάς και οι χρήστες στα σόσιαλ μίντια παραληρούν.

Η Αίγλη Μπαλαμάτση, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στα πολιτικά πράγματα ως συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου εδώ και 17-18 χρόνια και στη συνέχεια ήταν κοντά στο επιτελείο του Παύλου Γερουλάνου, είναι ακούσια προφανώς πίσω από την ιστορία που απειλεί να καταστρέψει την προσπάθεια της κυρίας Διαμαντοπούλου να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ ως αρχηγός.

Σε μία ανάρτηση που έκανε το Σαββατοκύριακο για κάποια δραστηριότητα της πρώην υπουργού και επί σειρά ετών θαυμάστριας του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυρία Μπαλαμάτση έβαλε τη φωτογραφία της… Νίκης Κεραμέως αντί της Άννας Διαμαντοπούλου. Με όλα τα σχετικά όμως – κείμενο κλπ. Μάλλον πάτησε το λάθος κουμπί, αλλά και πάλι, τι δουλειά έχει η Διαμαντοπούλου με την Κεραμέως;

Το τι ακολούθησε, αλλά και γίνεται ακόμα στα σόσιαλ μίντια δεν περιγράφεται. Στην ψυχολογία λέγεται…  παραπραξία – κάνεις λάθος, αλλά στην πραγματικότητα αυτό θες!

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει ένα κράτος-παρίας

Του Stephen M. Walt Η δεύτερη κυβέρνηση Τραμπ αποδείχθηκε πολύ...

Με επιτυχία οι αγώνες-γιορτή του αθλητισμού «RUN GREECE Ηράκλειο 2026» – Περισσότερες από 4.400 οι συμμετοχές

Πάνω από 4.400 αθλητές συμμετείχαν στο Run Greece Ηράκλειο 2026. Η 13η διοργάνωση συνδύασε αθλητισμό, πολιτισμό και φιλανθρωπία με δωρεά στην Παιδοογκολογική Κλινική ΠΑΓΝΗ.