21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πάτρα: Βίντεο με την Τζωρτζίνα στο θάλαμο του νοσοκομείου στα χέρια της αστυνομίας

Ημερομηνία:

Bίντεο που έχουν ληφθεί στους θαλάμους του νοσοκομείου όπου είχε νοσηλευτεί η η 9χρονη Τζωρτζίνα, το τελευταίο από τα τρία παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα που πέθαναν «αιφνιδίως» και από «απροσδιόριστες αιτίες», έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, σύμφωνα με το MEGA. Τα βίντεο αυτά μπορεί να ενταχθούν στη δικογραφία, ενώ οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αναζητώντας απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα για τη τραγική και μυστηριώδη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται, ότι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», πολλά από τα ιατρικά περιστατικά που παρουσίασαν τα κορίτσια έχουν γίνει Σαββατοκύριακο και αυτή η πληροφορία έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. Συγκεκριμένα, η Μαλένα, πέθανε το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Η Ίριδα, το 6 μηνών βρέφος της οικογένειας, πέθανε την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, ενώ η Τζωρτζίνα πέθανε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου, που παρουσίασε στο Live News του MEGA, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από τους θαλάμους του νοσοκομείου όπου είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα. Οι γιατροί είχαν παρατηρήσει πως το παιδί, μόλις γυρνούσε από τη ΜΕΘ σε απλή κλίνη, παρουσίαζε κάποια επεισόδια, ενώ στη ΜΕΘ ήταν σε καλή κατάσταση. Γι’ αυτό το λόγο ζήτησαν από τους γονείς και συγγενείς της μικρής να τραβήξουν βίντεο όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό, κάτι ιδιαίτερο στο παιδί, ώστε να έχουν εικόνα οι θεράποντες γιατροί και να αντιλαμβάνονται άμεσα κάθε αλλαγή στην κατάσταση της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, που έχουν στη διάθεσή τους τα βίντεο, τα οποία ίσως ενταχθούν στη δικογραφία,  δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο ή κάποιο καθοριστικό επεισόδιο για την υγεία της Τζωρτζίνας.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν προκύπτει ιστορικό καρδιολογικών ή άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας στους γονείς των τριών κοριτσιών, που θα μπορούσαν να κληρονομήσουν τα παιδιά. Όπως αναφέρθηκε στην εκμπομπή του Mega, ζητήθηκε ιστορικό από τους γονείς των κοριτσιών και δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι σοβαρό.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από αναρτήσεις της μητέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται τα τρία παιδιά να είχαν συχνά προβλήματα, άλλοτε μικρά και άλλοτε πιο σοβαρά. Επίσης η ίδια αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, τα οποία η ίδια επικοινωνούσε σε κάποιο φόρουμ, ζητώντας συμβουλές από άλλες μητέρες. Για παράδειγμα, το 2016 όταν η Τζωρτζίνα ήταν 2,5 ετών, η μητέρα της ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες, επειδή το κορίτσι θα αφαιρούσε κάποια κύστη, ενώ στο ίδιο γκρουπ ζητούσε συχνά συμβουλές εγκυμοσύνης, με τις άλλες γυναίκες να της συνιστούν να μιλήσει με το γιατρό της.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Mega, τα πιο σοβαρά περιστατικά που αφορούσαν στα κορίτσια και για τα οποία ζητούσε συμβουλές ήταν εκείνα της γαστρεντερίτιδας και, πολύ περισσότερο, των χημειοθεραπειών.

Όπως τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τα προβλήματα υγείας για τα οποία η μητέρα ζητούσε συμβουλές, δεν φαίνεται να έχουν αναφερθεί στους γιατρούς και, μάλιστα, ένας γιατρός ανέφερε στον δημοσιογράφο, «απορώ γιατί δεν τα έχουν πει». Ενώ δηλαδή μνημονεύονται με τις αναρτήσεις και γίνεται λόγος για θεραπείες, φαίνεται πως οι γιατροί δηλώνουν άγνοια και δεν έχουν κάποια ενημέρωση σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη αυτών των υποθέσεων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...