26.8 C
Chania
Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2026

Πάτρα: Δύο αδελφές γέννησαν την ίδια ημέρα αγόρια, με το ίδιο βάρος – Η ανάρτηση της γυναικολόγου

Ημερομηνία:

Μια ιδιαίτερα σπάνια και συγκινητική ιστορία από τον χώρο της μαιευτικής μοιράστηκε η γυναικολόγος από την Πάτρα, Εύα Μαυρομμάτη, μέσα από ανάρτησή της στα social media.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι δύο αδελφές έζησαν μια μοναδική σύμπτωση, καθώς έμειναν έγκυες με διαφορά λίγων ημερών και τελικά γέννησαν την ίδια ημέρα δύο υγιέστατα αγοράκια, τα οποία μάλιστα είχαν ακριβώς το ίδιο βάρος γέννησης: 2.810 γραμμάρια.

Η γιατρός έκανε λόγο για μια ξεχωριστή στιγμή που θα συνδέει για πάντα τις δύο οικογένειες, εκφράζοντας τη συγκίνησή της για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι δύο γυναίκες σε ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής τους.

Δείτε την ανάρτηση της γυναικολόγου στην Πάτρα:

«Δύο αδελφές, δύο καρδιές δεμένες από πάντα, που η ζωή τις ευλόγησε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Έμειναν έγκυες με διαφορά λίγων ημερών και, σαν να είχε γράψει η μοίρα το δικό της όμορφο παραμύθι, έφεραν στον κόσμο την ίδια μέρα δύο πανέμορφα αγοράκια με ακριβώς το ίδιο βάρος 2810γρ.

Μια μοναδική σύμπτωση που θα τις ενώνει για πάντα και θα χαρίζει στα μικρά τους έναν ξεχωριστό δεσμό από την πρώτη κιόλας στιγμή της ζωής τους. Να είναι πάντα γερά, τυχερά και ευτυχισμένα!

Είμαστε ευγνώμων που μας εμπιστευτήκατε για την υλοποίηση του δικού σας ονείρου κι ακόμα περισσότερο για την αγάπη που μας δείχνετε καθημερινά!!»

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ