14.8 C
Chania
Thursday, December 25, 2025

Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια «δείχνει» η ιατροδικαστική εξέταση για την 9χρονη Τζωρτζίνα

Ημερομηνία:

Μια σοκαριστική αλήθεια αποκάλυψε η προσεκτική ανάλυση της νεκροψίας, νεκροτομής αλλά και της επιστημονικής εξέτασης της 9χρονης Τζωρτζίνας που οδηγούν τις αρχές να πιστεύουν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε έγκλημα.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.
Με απλά λόγια το κοριτσάκι, εισέπνευσε αέριο το οποίο προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς και τον αιφνίδιο θάνατο της.

Το εύρημα δημιουργεί νέα δεδομένα στην έρευνα καθώς, το επόμενο στάδιο είναι να εντοπιστεί αυτός που στην ουσία δολοφόνησε το παιδάκι και να δημιουργηθεί μία λίστα υπόπτων που θα «δείξει» τον δολοφόνο, αφού αξιολογηθούν τα στοιχεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από το λεγόμενο “στατιστικό παράδοξο” των τριών θανάτων στην οικογένεια της Πάτρας, υπήρξαν ενδείξεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει ειδικά στην περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας.

Η ανάθεση της υπόθεσης του θανάτου της Τζωρτζίνας στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής φαίνεται ότι ήταν το σημείο – καμπή ώστε να ξετυλίγεται το κουβάρι που θα ξετυλίξει την υπόθεση του θανάτου καταρχάς του 9χρονου παιδιού και σε δεύτερο χρόνο να διερευνηθεί αν οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και της Ίριδος οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Έτσι, αφού ενημερώθηκαν εκτενώς για όλα τα στοιχεία και με δεδομένο ότι έως την Τετάρτη αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών θα ανοίξουν τον πρώτο κύκλο των 15 προσώπων που θα κληθούν να δώσουν κατάθεση. Πρόκειται για ιατρούς και νοσηλευτές που χειρίστηκαν την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάνιο έγχρωμο βίντεο – ντοκουμέντο με τον Κισαμίτη σπουδαίο βιολιστή Νικόλαο Χάρχαλη

Ο Νικόλαος Χάρχαλης (πραγματικό όνομα Νικόλαος Χαρχαλάκης) (1884-1974) γεννήθηκε...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο των διασταυρώσεων, που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050 – Υπάρχει υποκατάστατο;

Η σοκολάτα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα «κλιματικό βαρόμετρο», καθώς τα ακραία καιρικά...