24.8 C
Chania
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2026

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ – “Όποιος πέρναγε, έριχνε και μία”

Ημερομηνία:

Τη στιγμή που το Πανελλήνιο παρακολουθεί “παγωμένο” τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου προχωρά σε μία καταγγελία που προκαλεί αίσθηση. Η μάνα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όπου κρατείται μετά τη σύλληψή της.Αυτό μετέδωσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει ότι το ίδιο ισχυρίστηκε και η μητέρα της 33χρονης, που την επισκέφτηκε χθες στη ΓΑΔΑ.

“Έχει φάει πάρα πολύ ξύλο από πολλούς αστυνομικούς. Σαν να λέμε ότι όποιος πέρναγε, έριχνε και μία. Όλοι ζητούσαν να μάθουν για ποιο λόγο το έκανε. Έχει χτυπήματα στα πλευρά, στο πρόσωπο, στην πλάτη, στο κεφάλι”, είπε ο Γιώργος Σόμπολος. “Αυτό που μου είπε η Ρούλα μου το επιβεβαίωσε η μητέρα της, που της έδειξε όλες τις μελανιές στα πλευρά, στο χέρι, στο κεφάλι, στα μάτια”, πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. για τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολιτική εκδήλωση της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ στο πρώην στρατόπεδο Μαρκοπούλου

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στο πρώην στρατόπεδο Μαρκοπούλου στις 21 Σεπτεμβρίου. Ομιλητής ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Παραδοσιακών Οργάνων «Θύραθεν»

Το Μουσείο Παραδοσιακών Οργάνων «Θύραθεν» προσφέρει βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες, με γνωριμία οργάνων, ρυθμό και μουσικοκινητική.

Συνελήφθη 32χρονος στο Λασίθι με 236 γραμμάρια κάνναβης και MDMA

Συνελήφθη 32χρονος στο Λασίθι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 235 γρ. κάνναβης, MDMA, ζυγαριά και 550 ευρώ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου.

Δημόσια διαβούλευση για τις ζώνες προστασίας των υδάτινων πόρων στον Αποκόρωνα

Δημόσια διαβούλευση έως 23/10/2026 για τις ζώνες προστασίας 27 σημείων υδροληψίας στον Δήμο Αποκορώνου, μεταξύ των οποίων οι Πηγές Αρμένων και η Λίμνη Κουρνά.