22.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Πέθανε και ο Νίκος Φλωρινιώτης

Ημερομηνία:

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, το πρωί της Τρίτης (19/12/23), ηττημένος από τον καρκίνο με τον οποίο έδινε μάχη για αρκετό καιρό.

Για τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε η αδερφή του, Άννα Φλωρινιώτη η οποία με τρεμάμενη φωνή, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ξεσπασε για τον θάνατο του αδερφού της.

«Καταστράφηκα» είπε μέσα σε λυγμούς και αναφιλητά, ενώ υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας τους, Γιάννης.

«Ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά» είχε πει στις 29/11 ο Νίκος Φλωρινιώτης, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν.

«Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να μην παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία» είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ λίγο καιρό πριν είχε αποκαλύψει πώς εντόπισε την ασθένειά του.

«Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση…. Σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά έβγαλα κάτι σαν λίπωμα και τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Πόναγα πάρα πολύ… Γιατί είχε μπει μέσα στα νεύρα, φοβήθηκα πάρα πολύ όταν ακούς καρκίνος πάντα το μυαλό σου πάει στο κακό» είχε δηλώσει.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ