19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πέθανε μυστηριωδώς μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca 40χρονος στυλίστας – Τον βρήκε νεκρό επιστήθια φίλη του

Ημερομηνία:

«Έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό» δηλώνει επιστήθια φίλη του – Είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, ερευνάται αν υπάρχει σχέσ

Τη σορό του άτυχου 40χρονου εντόπισε η επιστήθια φίλη του και σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Βατικανού, η οποία είχε ειδοποιηθεί από την οικογένειά του, προκειμένου να τον αναζητήσει. Ο 40χρονος στυλίστας Νάσος Κάτρης δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες και οι γονείς του είχαν ανησυχήσει.

Η Αθηνά Βατικανού πήγε στο διαμέρισμα του στυλίστα και δυστυχώς τον βρήκε νεκρό. Ο στυλίστας, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια στο protothema.gr έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου.

stylistas2
stylistas3

«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου.

Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού.

Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει.

Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» τόνισε η σχεδιάστρια.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη συνάντηση της «Παγκρήτιας Δικτύωσης για το Περιβάλλον» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Αρχές Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση της...

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...