14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Πέθανε σε ηλικία 38 ετών η Παρθένα Κουτμερίδου μετά από μάχη με τον κορονοϊό

Ημερομηνία:

Έφυγε από τη ζωή η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παρθένα Κουτμερίδου, που νοσηλευόταν με κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Γέννησε πρόωρα με καισαρική κατά τη νοσηλεία της.

Έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα στη ΜΕΘ του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη η 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη.

Η 38χρονη ήταν επτά μηνών έγκυος, κόλλησε κορονοϊό και δεν είχε εμβολιαστεί, καθώς ακολούθησε τη συμβουλή του γυναικολόγου της να κάνει το εμβόλιο αφού πρώτα γεννήσει.

Λίγα εικοσιτετράωρα αφότου προσβλήθηκε από τον ιό, τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν με αποτέλεσμα αρχικά να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ακολούθως να μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΜΕΘ του «Αγίου Λουκά».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...