22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: «Διακεκριμένοι ηθοποιοί φοβούνται να καταθέσουν υπέρ του για να μη χάσουν τη δουλειά τους»

Ημερομηνία:

Μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι η εικόνα του Πέτρου Φιλιππίδη σημερα έχει αλλάξει κατά πολύ, καθώς έχει χάσει πάνω από 25 κιλά, ενώ αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επιπλέον, τόνισε ότι μπορεί να ήταν ιδιαίτερα αυστηρός στη δουλειά του στην προσπάθειά του να επιτύχει ένα άριστο αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν είναι βιαστής.

«Οι φωτογραφίες του που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα του σήμερα. Έχει χάσει πάνω από 25 κιλά και έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό το πρόβλημα δεν το αναφέρω για να προκαλέσω συμπάθεια από τον κόσμο, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Σε μία ποινική δίκη και βαριά άρρωστος να είναι κάποιος, αυτή γίνεται.

Η βασική κατηγορία του Πέτρου Φιλιππίδη έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Όχι ότι είναι βιαστής αλλά ήταν ένας άνθρωπος αυστηρός κατά τη διάρκεια της δουλειάς του, και πολλές φορές προσβλητικός. Τον ενδιέφερε να υπάρχει ένα άριστο θεατρικό αποτέλεσμα. Να τον κατηγορήσουμε για τον χαρακτήρα του, αλλά δεν είναι βιαστής.

Αυτή τη στιγμή έχω μιλήσει με πολλούς φίλους και διακεκριμένους ηθοποιούς από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, με τους οποίους είχαμε συμφωνήσει να έρθουν να μιλήσουν, αλλά όλοι αυτοί ενώ ήθελαν να έρθουν, αλλά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί φοβούνται τη διαπόμπευση αλλά και να μη χάσουν τη δουλειά τους. Φτάσαμε στο σημείο που ο μάρτυρας φοβάται να μη χάσει τη δουλειά του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ