15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πέτσας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου lockdown

Ημερομηνία:

O κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown στην Ελλάδα, εφόσον αυτό καταστεί αναγκαίο από την εξέλιξη της επιδημίας.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης,  ο κ. Πέτσας ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Είναι μπροστά μας, είναι δυναμικό και εξελίσσεται». 

Ερωτηθείς για ένα νέο lockdown στην Ελλάδα, ο κύριος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί, λέγοντας ότι «δεν αποκλείουμε τίποτα, έχουμε πει ότι δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής και ότι αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα»

Όσον αφορά στο «δίλημμα μεταξύ οικονομίας και δημόσιας υγείας» έχουμε πει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ότι είναι ψευτοδίλημμα, υπογράμμισε στη συνέντευξή του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ