23.5 C
Chania
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2026

Πίσω Σελίδες: Κι όμως, ξεστοκάρουμε…

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Για άλλη μια φορά πέφτει πολιτικό και μιντιακό ξύλο στον Τσίπρα. Αυτή τη φορά για μια φράση που έθιξε τα ιερά και τα όσια της εθνικής προσπάθειας του εμβολιασμού. Ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ αιφνιδιάστηκαν και τώρα αρνούνται ότι ο πρόεδρός τους είπε απλά την αλήθεια. Γιατί όντως, έτσι είναι. Ξεστοκάρουμε το AstraZeneca.

Ακόμα και μέσα σαν το Liberal (που χαρακτηρίζουν Μωϋσή τον Μητσοτάκη) τα ίδια λένε. Πως αφού αυτά τα εμβόλια τα πληρώσαμε και κάποιοι τα φοβούνται, κάποιοι άλλοι πρέπει να τα κάνουν. Αλλιώς ή θα τα δώσουμε στην Αφρική ή θα τα πετάξουμε.
Επομένως, φάτε τα για να μην πάνε χαμένα.

Αυτό ακριβώς είναι το ξεστοκάρισμα. Να αδειάζεις τις αποθήκες σου από το εμπόρευμα που κινδυνεύει να μείνει απούλητο… Τόσο απλά και κατανοητά.

* Και μια κουβέντα για το Γηροκομείο στα Χανιά. Μετά από μία εβδομάδα ρεπορτάζ, ακούστε τον δικηγόρο του ιδρύματος να απαντά πως ακόμα, ναι ακόμα (!) ΔΕΝ γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό των θανάτων στη μονάδα.

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Κραυγή αγωνίας για τον ΒΟΑΚ – «Η ανοχή εξαντλήθηκε»

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προχωρά σε δημόσια παρέμβαση για την τραγική κατάσταση στον ΒΟΑΚ, ζητώντας άμεσα μέτρα προστασίας.

Μήνυμα της ΕΛΜΕ Χανίων προς τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά: “Οι μαθητές μεγαλώνουν σε έναν κόσμο όπου συντελείται «η 1η γενοκτονία του...

Η ΕΛΜΕ Χανίων απευθύνει μήνυμα στους μαθητές για τη σχολική χρονιά 2026-2027, με αναφορές σε προβλήματα υποδομών, εκπαιδευτικές πολιτικές και κοινούς αγώνες.

ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης: Έναρξη εργαστηρίων 2026-2027 με νέα τμήματα για όλες τις ηλικίες

Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανακοινώνει τα εργαστήρια 2026-2027 με νέα τμήματα για παιδιά, ενήλικες και ΑμεΑ. Εγγραφές 21-27 Σεπτεμβρίου στο dipethekritis.gr.