20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πίσω Σελίδες: Ο Μητσοτάκης, ο Μακρυγιάννης και τα αρχαία

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ένα διάγγελμα σε φραγκοδίφραγκα. Το ακούμε φράση – φράση για να πειστούν και οι τελευταίοι για το τι ακολουθεί τώρα που «δυστυχώς κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας»…

Ένα διάγγελμα που ήρθε πολύ αργά και μόνο όταν το θύμα ήταν αστυνομικός. Ένα διάγγελμα που θα χρειαστεί μάλλον και τις επόμενες ημέρες.

Που θα μπορούσε να παίζει σε ατέρμονο replay για να εύχεται και στις επόμενες φορές ο πρωθυπουργός αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία (και στους αστυνομικούς;) για να εύχεται «οι θλιβερές εικόνες βίας στην Αθήνα να είναι οι τελευταίες» ακόμα και όταν προέρχονται από την πλευρά του κράτους;

Ένα διάγγελμα που δεν βρήκε μια λέξη για τα γεγονότα της Κυριακής και για το θύμα της άλλης πλευράς. Ένα διάγγελμα που κραύγαζε για ενότητα ενώ υπέθαλπε ξανά τον διχασμό.

Και όλα αυτά με πάνω από 3.000 κρούσματα και με τον Χάρη Θεοχάρη να δηλώνει… «All you want is Greece».

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...