14.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Πίσω Σελίδες: Ποιος λέτε να έβαλε τη μπόμπα στους αγωγούς;

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Για πείτε κι εσείς. Κάντε μια υπόθεση τώρα που όλος ο πλανήτης ψάχνει ποιος να έκανε τη δολιοφθορά στη θάλασσα της Βαλτικής. Μήπως οι Ρώσοι; Μήπως οι Ουκρανοί; Μήπως οι Κινέζοι; Μήπως οι Αγγλοι από τη στεναχώρια που χάσανε τη βασίλισσα; Μήπως η Γιαδικιάρογλου που μιλούσε με την Πετροβασίλη; Ενας ακροατής θυμήθηκε πως ο Μπάιντεν πριν αρχίσει ο πόλεμος έλεγε «Δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2, θα το τερματίσουμε. Σας υπόσχομαι ότι μπορούμε να το κάνουμε» αλλά μάλλον κάτι άλλο θα εννοούσε. Εμένα πάντως πιο ύποπτη μου φαίνεται η Γιαδικιάρογλου…

Εν τω μεταξύ ο Μπακογιάννης δίνει βραβείο Δημοκρατίας στον Ζελένσκι, ο Μητσοτάκης έκοψε την πρόσβαση στα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τον ενοχλητικό καθηγητή Λύτρα και οι φασίστες ξανασηκώνουν τα χεράκια για να πουν μάθημα στο Εφετείο.

Χώρα να την πιεις στο ποτήρι…

Μάριος Διονέλλης – www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...

Διαμαρτυρία γάλλων αγροτών έξω από το εξοχικό του Μακρόν: Άφησαν κοπριά κι ένα… φέρετρο

Στο στόχαστρο των γάλλων αγροτών που επίσης βρίσκονται στους...