20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πίσω Σελίδες: Πώς ζεις ρε γαμώτο σ’ αυτή τη χώρα;

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Εκεί έξω, φίλη και φίλε μου, καίνε βιβλία του Τριβιζά. Του Τριβιζά που μεγάλωσε εμάς και μεγαλώνει και τα παιδιά μας. Εκεί έξω προσλαμβάνουμε παπάδες (εκτός ΑΣΕΠ) αντί για γιατρούς, νοσηλευτές και δασκάλους. Εκεί έξω η Γιάννα βραβεύει τον άντρα της για την προσφορά του στο καρακιτσαριό της εθνικής μας μνήμης και αυτό γίνεται θέμα στη δημόσια τηλεόραση. Στην ίδια δημόσια τηλεόραση που δεν έπαιξε η κραυγή των ανθρώπων που έχασαν δικούς τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.

Σ’ αυτή τη χώρα ανακαλύψαμε ξαφνικά πως οι ψεκασμένοι και οι θεματοφύλακες είναι η νέα έκφραση της Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη ενώ μέχρι χθες οι δημοσκοπήσεις σου έλεγαν ότι «οι αριστεροί είναι οι αντιεμβολιαστές». (Οι ίδιες δημοσκοπήσεις που έβγαζαν πρώτο τον Λοβέρδο). Μια χώρα που βουλιάζει στα μεγάλα και τα σπουδαία αλλά και στα μικρά και καθημερινά όπως το να πας να εξυπηρετηθείς σε ένα ρημάδι ταχυδρομείο.

Αλήθεια, πώς ζεις εδώ;

Μάριος Διονέλλης –  pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud :

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...